Veggies and Avocado with bread
English:
Vegetarian
Does not contain added sugar
Does not contain added salt/pepper
Nederlands:
Vegetarisch
Bevat geen toegevoegde suikers
Bevat geen toegevoegde zout/peper
English:
Ingredients for 2 persones:
1 avocado
1 red pepper
1 big carrot
± 16 sugar snap beans
a small dark bread (3 or 4 slices per person)
1 spring onion
hand full of Sunflower seeds
2 spoons of wok oil
Tools:
1 wok
1 big wooden spoon (or something like it)
How to make it:
1. Cut the vegetables in big pieces, cut the spring onions in small pieces
2. Put the wok on middle-high fire, after half a minute; put the 2 spoons of wok oil in to the pan
3. Put the spring onion in to the pan and fry it for ± 3 minutes
4. Put the red pepper, the carrot and the sunflower seeds in to the pan and fry it for 5 minutes, stirring occasionally
5. Now put a cover on the wok pan, and cook for ± 5 minutes (depends on how raw you want to have it)
6. Cut the avocado in slices (1/2 avocado per person), also cut the bread in slices
7. Put everything on your plate and you are ready to serve the dinner
Nederlands:
Ingrediƫnten voor 2 personen:
1 avocado
1 rode paprika
1 winterpeen (of andere grote wortel)
± 16 sugar snaps boontjes
een klein donker broodje (3 of 4 sneetjes per persoon)
1 bosuitje
2 eetlepels wok-olie
Benodigdheden:
1 wok-pan
1 grote houten lepel
Bereidingswijze:
1. Snijd de groenten in grote stukken, snijd de bosui fijn
2. Plaats de wok op middel-hoog vuur, doe na een halve minuut; de 2 eetlepels wok-olie in de pan
3. Doe de bosui in de pan, en fruit dit in ± 3 minuten
4. Doe de rode paprika, de wortel en de zonnebloem-zaden in de pan, bak dit 5 minuten, roer regelmatig
5. Plaats nu een deksel op de wok-pan, kook het geheel nog eens ± 5 minuten (afhankelijk van hoe rouw u het wil eten)
6. Snijd de avocado in plakken (1/2 avocado per persoon), snijd ook het broodje
7. Doe alles op het bord, en u bent klaar om het eten te serveren
Geen opmerkingen:
Een reactie posten