Introduction to my blog

Dear viewers, welcome to my blog website Fruit & Veggies.
On the left side you can find information about me and my recipes sorted by subject. On the right side you can find my most populair blogs and my recipes sorted by month.
I hope that you will love the food which you are going to make! and I hope I can inspire you to eat healthy :)

With love, Lisa

zaterdag 12 juli 2014

Veggies and Avocado with bread

Veggies and Avocado with bread



English:

Vegetarian
Does not contain added sugar
Does not contain added salt/pepper

Nederlands:
Vegetarisch
Bevat geen toegevoegde suikers
Bevat geen toegevoegde zout/peper







English:

Ingredients for 2 persones:

1 avocado
1 red pepper
1 big carrot
± 16 sugar snap beans
a small dark bread (3 or 4 slices per person)
1 spring onion
hand full of Sunflower seeds
2 spoons of wok oil

Tools:
1 wok
1 big wooden spoon (or something like it)

How to make it:

1. Cut the vegetables in big pieces, cut the spring onions in small pieces

2. Put the wok on middle-high fire, after half a minute; put the 2 spoons of wok oil in to the pan

3. Put the spring onion in to the pan and fry it for ± 3 minutes

4. Put the red pepper, the carrot and the sunflower seeds in to the pan and fry it for 5 minutes, stirring occasionally

5. Now put a cover on the wok pan, and cook for ± 5 minutes (depends on how raw you want to have it)

6. Cut the avocado in slices (1/2 avocado per person), also cut the bread in slices

7. Put everything on your plate and you are ready to serve the dinner


Nederlands:

IngrediĆ«nten voor 2 personen:

1 avocado
1 rode paprika
1 winterpeen (of andere grote wortel)
± 16 sugar snaps boontjes
een klein donker broodje (3 of 4 sneetjes per persoon)
1 bosuitje
2 eetlepels wok-olie

Benodigdheden:
1 wok-pan
1 grote houten lepel

Bereidingswijze:

1. Snijd de groenten in grote stukken, snijd de bosui fijn

2. Plaats de wok op middel-hoog vuur, doe na een halve minuut; de 2 eetlepels wok-olie in de pan 

3. Doe de bosui in de pan, en fruit dit in ± 3 minuten

4. Doe de rode paprika, de wortel en de zonnebloem-zaden in de pan, bak dit 5 minuten, roer regelmatig

5. Plaats nu een deksel op de wok-pan, kook het geheel nog eens ± 5 minuten (afhankelijk van hoe rouw u het wil eten)

6. Snijd de avocado in plakken (1/2 avocado per persoon), snijd ook het broodje

7. Doe alles op het bord, en u bent klaar om het eten te serveren



Geen opmerkingen:

Een reactie posten