Introduction to my blog

Dear viewers, welcome to my blog website Fruit & Veggies.
On the left side you can find information about me and my recipes sorted by subject. On the right side you can find my most populair blogs and my recipes sorted by month.
I hope that you will love the food which you are going to make! and I hope I can inspire you to eat healthy :)

With love, Lisa

donderdag 19 februari 2015

Zucchini pasta with stuffed peppers

Ingredients for two persons:
1 zucchini
5 bird nests pasta
2 red peppers
1 shallot
250 grams of minced meat
small handful of pine nuts
1 mozzarella

How to make it: 

1. Preheat your oven to 175 degrees
2. Fry the minced meat in a pan
3. Cook the shallot through
4. Cut the top of the peppers, and clean the peppers
5. Put the minced meat with the shallot in the pepper and add half of the mozzarella on top of both peppers
6. Put the two peppers in a baking dish and bake for 25 minutes
7. Cut the zucchini as small as pasta
8. Let it dry on paper towel
9. Cook the pasta bird nest
10. Bake the pine nuts
11. Put the pasta zucchini in a wok with hot oil
12. Bake for 4 minutes, then add the pasta and pine nuts
13. Clean the plate nicely, tasty food!

Ingredienten:

1 courgette
5 vogelnestjes pasta
2 rode paprika's
1 shallot
250 gehakt
klein handje pijnboompitten
1 mozzarella

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden
2. Bak het gehakt in een koekenpan
3. Bak de shallot er doorheen
4. Snijd de bovenkant van de paprika, en maak de paprika schoon
5. Doe het gehakt, met de shallot in de paprika en doe de helft van de mozzarella bovenop deze paprika's
6. Zet de twee paprikas in een ovenschaal en bak dit voor 25 minuten
7. Snijd de courgette zo klein als pasta
8. Laat dit drogen op keukenrol
9. Kook de vogelnest pasta
10. Bak de pijnboompitten
11. Doe de pasta van courgette in een wok met hete olie
12. Bak dit voor 4 minuten en voeg dan de pasta en de pijnboompitten toe
13. Maak het bord mooi op, smakelijk eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten